Accountdetails

Clear Website: instellingen

Clear Website: instellingen

Bij instellingen kunt u: 
  • De kleuren van de website instellen, 
  • Afbeeldingen wijzigen, 
  • Social media links toevoegen, 
  • Contactgegevens wijzigen. 
Ook zijn er mogelijkheden om bijvoorbeeld een Google Analytics-code in te voegen of andere tools die u mogelijk aan uw website wenst toe te voegen.

Op de afbeelding aan de rechterzijde ziet u hoe eenvoudig u de kleuren van uw website kunt wijzigen.
Pagina's

Pagina's

Zoals u eerder heeft kunnen lezen zijn er verschillende pagina's die u kunt aanmaken. Via eenvoudige formulieren kunt u uw pagina's aanmaken, wijzigen en verwijderen. Bij pagina's kunt u ook alle details van de homepage eenvoudig bewerken.

Daarnaast kunt u de belangrijkste woorden van uw onderneming in de top balk van uw website wijzigen. Het is belangrijk om dit in een keer goed te doen omdat zoekmachines als Google links onthouden naar deze pagina, en bij wijzigingen deze links niet meer werken. Meer uitleg hierover vindt u in het website account van Clear Website.
Productdisplay

Productdisplay

Onder de productknop in uw account vindt u, afhankelijk van uw pakket, de knoppen van uw productopties.

Hier vindt u de links naar de verschillende pakketten. 

Nieuwsbrief formulieren

Nieuwsbrief formulieren

De nieuwsbrief-optie is een goede manier om verkeer naar uw website te stimuleren. Vanuit uw website-account kunt u uw leden mailen, ook heeft u de optie om e-mailadressen te schrappen uit de lijst. Het is zelfs mogelijk om de nieuwsbrieffunctionaliteit uit te zetten. Dus, het is aan u hoe u uw website gaat gebruiken. Hieronder ziet u het veld waarmee u de nieuwsbrief kunt verzenden aan uw leden.
De resultaat-knop!

De resultaat-knop!

Onder de resultaat-knop ziet u een overzicht van: 
  • bezoekers aan uw website
  • binnenkomende offertes of reserveringen
  • verkochte producten
  • de behaalde omzet

Tot slot vindt u in het account tips en tricks om uw website de beste notering te geven binnen uw branche in de zoekmachines, als Google, Bing en Yahoo. De lijst van deze tips en tricks of te wel Search Engine Optimalisation (SEO) is een belangrijke bron van informatie om uw website een goede notering te geven op het internet.