Het businessmodel van Clear Website

Het model

De Clear Website lay-out

Als u een Clear website aanschaft krijgt u een exacte kopie van deze website, Clear website heeft één model of lay-out. Deze website is helemaal te personaliseren, zowel de kleuren als afbeeldingen kunt u zelf bewerken. 

Ook de rondingen van afbeeldingen en de knoppen van de zij-navigatie zijn eenvoudig in te stellen. Ook zijn er verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld bovenaan de homepage kunt u één grote afbeelding plaatsen, een slideshow of een video, daarnaast kunt u pagina's opbouwen uit verschillende blokken. Dit blok bestaat alleen uit tekst, het blok hieronder heeft een foto rechts met tekst links. Hiermee heeft u een krachtige tool in handen om eenvoudig zelf een website te maken. Het is aan u hoe u uw pagina's indeelt en hoeveel pagina's u uiteindelijk aanmaakt.  

Clear Website heeft een moderne eigentijdse look, die voor ieder bedrijf een verzorgde presentatie kan geven. Maar Clear website is meer gespitst om te presteren in de zoekmachines! Deze SEO vriendelijke website is gemaakt om de eerste pagina van Google te behalen, voor bijna iedere website! Kijk voor resultaten van enkele testen die we zijn ondergaan bij recensies.
Een content marketing-website voor een nicheproduct.

Een content marketing-website voor een nicheproduct.

Een website kan voor vele doeleinden gebruikt worden. Clear Website biedt een content marketing-website aan voor nicheproducten; maar wat is dat? 
  • Content marketing is een veel gebruikte methode om bezoekers te bereiken zonder daarvoor te betalen.
  • Content is de inhoud van de website: de teksten, afbeeldingen en video's.
  • Een nicheproduct is een specifiek product voor een specifieke doelgroep.
Simpel en kort gezegd: door te schrijven over een specifiek onderwerp trekt u een specifieke markt aan, deze markt kunt u dan voorzien van producten, waarmee u omzet behaalt.


Het businessmodel van Clear Website

Het business model van Clear Website is toegespitst op presentatie, bezoekers, bemiddeling en omzet. De website-structuur is ervoor gemaakt om deze taak te verrichten. Daarnaast vindt u in het website-account een handleiding waarin u in 8 stappen alles leert wat u nodig heeft om een succesvolle website te maken. Het website-account biedt tevens legio mogelijkheden om uw website volledig naar uw smaak in te richten.