Zoeken
+31 (0)6 28 84 26 83
Het website-account

Mogelijkheden

Website mogelijkheden

Website mogelijkheden

Clear Website heeft een flexibel content management systeem (CMS) zodat u zowel op mobiel, tablet en desktop uw website kan bewerken. Alle functies van de website kunt u zelf bewerken, pagina's aanmaken, producten toevoegen, formulieren bewerken, resultaten uitlezen, enz, enz...

Naast de complete basis website, met webshop, offerte formulier en mogelijkheid om een digitaal product te verkopen kunt u uw Clear Website uniek maken met extra functies die wij voor u bij kunnen programmeren tegen een zeer scherp tarief.


          De mogelijkheden zijn voor u als ondernemer onbeperkt  
       ..en u heeft al een complete website voor 175 euro per jaar.

Verkoop mogelijkheden

Offerte- of reserveringsformulier

Met het offerte- of reserveringsformulier heeft u een krachtige tool in handen om uw bezoekers te verleiden om een offerte aan te vragen.

Webwinkel

De webwinkel heeft een winkelmandje waarmee uw bezoekers meerdere producten tegelijk kunnen bestellen.

Een e-book verkopen op uw eigen website

Uw e-book verkopen op uw eigen website, u kunt uw digitale producten verkopen via uw eigen website. De klant betaalt het product en download het direct daarna. Zo hoeft u geen commissie af te dragen aan een uitgever en u hoeft niet achter uw geld aan.

E-mailmarketing

Via de homepage kunt u e-mailadressen verzamelen, hiermee kunt u later al uw volgers in een keer een e-mail sturen; bijvoorbeeld een nieuwsbrief of aanbieding.

U heeft verschillende pagina-mogelijkheden.

Het website-account

Het website-account

Via het website-account kunt u de kleuren en details van uw website naar uw wensen instellen en aanpassen, om zo de gewenste uitstraling te krijgen voor uw onderneming.

Website handleiding

De handleiding helpt u zowel met het ontdekken van het website-account als met andere functionaliteiten, zoals hoe u pagina's bouwt die gezien worden door de zoekmachines. In 8 stappen gaan we van een lege website naar een website met uitstraling, met de juiste functionaliteiten, die bezoekers zal genereren.