Zoeken
+31 (0)6 28 84 26 83

Over mij

Mijn interesse in internet is gewekt in 2001, het moment waarop het web via Google meer vorm begon te krijgen. Vanaf 2007 ben ik mij verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van internet; in 2008 stond mijn eerste website online. Toen ik in 2012 besloot te gaan programmeren nam mijn interesse in en kennis van het web zienderogen toe. Inmiddels weet ik wat er nodig is om van een website een succes te maken. Mijn eerste website, met ruim 100 pagina's is inmiddels door 1.2 miljoen mensen bekeken. Ik geloof dat content marketing voor kleine ondernemers met een waardevol product de oplossing is voor een gezonde toekomst voor hun bedrijf.

Clear Website is een project dat kleine, creatieve ondernemers de mogelijkheid biedt zelf een website te bouwen en onderhouden. Een website toegespitst op het behalen van zo veel mogelijk bezoekers, een website waarmee inkomsten gerealiseerd kunnen worden. Ik geloof dat met een goede nichemarkt het voor iedereen mogelijk om succes te behalen en daar ga ik voor! 

Clear Website is geen website met de nieuwste grafische snufjes, maar een website met een logische structuur en een duidelijke boodschap. Bezoekers van uw website hoeven zich niet te storen aan reclame of veel grafische onderdelen die hun doel voorbijstreven. Uw website zal een boodschap overbrengen, toegespitst op een duidelijk doel. Dat is Clear-Website.com.

Ik zet me iedere dag in om dit project zowel voor u als gebruiker, als voor de bezoeker van uw website, een klantvriendelijke ervaring te maken.

Roel Bosman