Recensies

"YES WE CAN!!" was de gedachte die ik kreeg bij Roel en zijn Clear Website activiteiten.
Ik als ondernemer in de antiekhandel had geen chocola gegeten van websites bouwen en de mogelijkheden die er zijn. Ik ben maar een simpele man wat het web betreft. Gelukkig stond Roel voor mij klaar en gaf hij mij het gevoel van "wij doen dat wel ff" en dat was ook zo. Daar krijg ik een warm gevoel van, daar word ik blij van. Roel staat altijd voor me klaar en draait zijn hand er niet voor om als ik snel geholpen wil worden. Het is geen rib uit je lijf en dat werkt ook mee. Al met al een geduldige ondernemer die verstand heeft van zaken. Als je een cijfer tussen de 1 en de 10 vraagt, krijgt Roel een 11.

Groet,
Gijs Kamerbeek
Kamerbeek-antiek.nl


Hallo,
Zojuist heb ik op de website gewerkt.
En het werkt fantastisch.
Dit was al een hele tijd een probleem op mijn oude website.
Nu kan ik eenvoudig de afbeeldingen en tekst bijwerken.
Ik ben er heel blij mee !!!

Met vriendelijke groeten,
K.
Recensie

Recensie

Ben erg blij met de website, ondanks ik geen ervaring heb met bouwen van een website ik kan hier heel goed mee aan de slag.

Het invullen ging heel vanzelfsprekend en eenvoudig om te doen.

Alle informatie die ik erop wilde hebben staat erin en kan het eventueel ook gemakkelijk aanpassen.

De website heeft in het eerste jaar al zijn geld opgebracht, ben er echt heel blij mee!

M.K

Tevreden klanten komen van resultaten!

Hieronder vindt u een voorbeeld van een website met tweemaal een eerste plaats op Google. Clear Website levert u niet alleen een website maar helpt u mee om voor uw bedrijf ook een eerste plaats bij Google te behalen. Wij kijken en kiezen met u een juiste domeinnaam en zorgen voor alle aanmeldingen die u nodig heeft om gratis bezoekers aan te trekken binnen uw markt.

Het maximale uit uw website halen.

Clear website streeft ernaar om het maximale uit iedere website te halen. We testen onze website daarom regelmatig online om te zien of we aan alle eisen voldoen. Op deze pagina vindt u de uitslag van testen die we ondergaan zijn.