3. Search Engine Result Pages

Search Engine Result Pages

Search Engine Result Pages

Search Engine Result Pages zijn de eindpagina's van de website. Deze pagina's omvatten de meeste content. Op deze voorbeeldpagina zijn de vele mogelijkheden van Clear Website omschreven. Hoe dat verder in zijn werk gaat leest u in het website-account bij handleiding.
Diverse pagina-templates van Clear Website

Diverse pagina-templates van Clear Website

Op Clear Website kunt u letterlijk met een druk op de knop een pagina-template naar voren halen, met daaraan gekoppeld een functionaliteit. Op de afbeelding rechts ziet u hoe eenvoudig u een functie kunt selecteren. Op de afbeelding ziet u alle functionaliteiten, de functionaliteiten die u tot uw beschikking heeft is afhankelijk van het websitepakket dat u kiest.

Hieronder vindt u een overzicht van de functionaliteiten die bij elk pakket inbegrepen zijn.

Agenda template

Elke website van Clear Website wordt standaard geleverd met een agenda. In uw website-account kunt u eenvoudig items toevoegen, bewerken en verwijderen. Op de afbeelding hiernaast ziet u hoe eenvoudig u zelf uw website kunt bewerken.

Galerie template

Elke website heeft standaard de mogelijkheid voor een galerie. De afbeeldingen in een galerie worden uitvergroot wanneer men er op klikt. In principe kan een galerie zoveel afbeeldingen bevatten als u wenst. Aan de afbeeldingen in een galerie kan een naam gegeven worden, zodat uw bezoekers en de zoekmachines kunnen lezen waar de afbeeldingen over gaan. Hiermee vergroot u de vindbaarheid van uw website op het internet. Clear Website heeft standaard voor alle afbeeldingen alt- en title-tags, om zo te voldoen aan de geldende vindbaarheidseisen van internet.
Pagina Block Builder

Pagina Block Builder

Met de pagina blockbuilder-functie kunt u eenvoudig veelzijdige pagina's bouwen voor uw website, ook deze pagina is gebouwd met de pagina blockbuilder. Zoals u kunt zien, kunt u brede afbeeldingen plaatsen, alleen tekstblokken of tekstblokken met een afbeelding links of rechts. Met een beetje creativiteit kunt u natuurlijk ook afbeeldingen met tekst maken, zodat uw boodschap duidelijker wordt voor uw bezoekers.

Als u weet waarover u wilt schrijven en u heeft enkele afbeeldingen, dan bouwt u letterlijk in enkele minuten een pagina.

Zo makkelijk is het om zelf een website te bouwen met Clear Website.

Pagina met slideshow

Clear Website heeft een pagina met een slideshow van zes afbeeldingen. Deze pagina met slideshow kunt u bijvoorbeeld inzetten voor productpagina's of andere pagina's waarop u extra nadruk wilt leggen met afbeeldingen.

Naast de normale slideshowpagina's, kunt u ook de slideshow van de homepage gebruiken voor een andere pagina. Zo heeft u verschillende mogelijkheden om uw website vorm te geven met slideshows.


Html editor

Heeft u speciale wensen dan kunt u altijd een "lege pagina" aanmaken en deze gebruiken als Html editor. Hierin kunt u uw eigen creativiteit kwijt, zo kunt u elke wendbare pagina bouwen die u in gedachten heeft.


Contactpagina

Tot slot heeft u altijd een contactpagina op Clear Website. Deze pagina heeft een Google API voor maps, om uw locatie weer te geven en een Google API voor de beveiliging (reCaptcha) van het contactformulier. Op de afbeelding hieronder ziet u hier een voorbeeld van. Ook is gedacht aan een weergave van uw logo of een foto van de entree van uw pand. Alles om de vindbaarheid van uw bedrijf te vergroten.