4. OMZET

Businessmodel

1. PRESENTATIE

In het website-account leert u hoe uw website opbouwt, van niets tot een complete website. U leert zowel hoe u uw teksten opbouwt, als hoe u een pagina aanmaakt en uw product presenteert. Door het schrijven van teksten en het toevoegen van afbeeldingen presenteert u uw nichemarkt en uw nicheproduct. Stapsgewijs bouwt u aan uw website, zodat u steeds beter gevonden word op het internet.


2. BEZOEKERS

Met het aanmaken van de juiste pagina's en het schrijven van de juiste teksten verovert uw website een steeds hogere plaats in de zoekresultaten van de zoekmachines. Hierdoor krijgt u langzaam maar zeker uw eerste bezoekers, die op zoek zijn naar uw producten. Dit gebeurt op een organische manier, zonder dat u daarvoor hoeft te betalen. Omdat u uw website de juiste website-structuur geeft, is het prettig voor uw bezoeker om uw website door te lezen, en wordt de kans dat de bezoeker terugkomt vergroot.


3. BEMIDDELING

Met de pagina's die u geschreven heeft informeert u uw bezoekers over uw product. Afhankelijk van uw nichemarkt, de concurrentie en uw product, gaat een percentage van uw bezoekers over tot aankoop of neemt men contact met u op.


4. OMZET

Hoe beter u uw bezoekers informeert en hoe meer relevante content u op uw website heeft staan, hoe meer bezoekers u trekt. Deze bezoekers zijn geĆÆnteresseerd in uw nichemarkt en een percentage van deze mensen zijn potentiĆ«le kopers. Afhankelijk van uw nichemarkt, uw product, de concurrentie en andere variabele - zoals prijs en in sommige gevallen locatie - kunt u uw producten verkopen.