1. Opbouw van de homepage

Homepage

Slideshow

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Door middel van een slideshow-presentatie kunt u aan uw doelgroep kenbaar maken wat u wilt uitstralen of presenteren. De slideshow kan bestaan uit 2, 3 of 6 afbeeldingen.

Nieuwsbriefformulieren

Op de homepage vindt uw bezoeker het formulier om zich aan te melden voor uw nieuwsbrief. Via deze weg verzamelt u uw leden binnen uw website-account. Via een eenvoudig formulier verzendt u verzorgde gepersonaliseerde nieuwsbrieven. Zo krijgen uw leden een nieuwsbrief met een kop in de kleur van de website, een aanhef met hun voornaam en vervolgens uw bericht. Heeft u geen interesse in een nieuwsbrief dan kunt u deze functie eenvoudig uitschakelen.

Introductietekst

De introductietekst van uw homepage zijn de drie regels waarin u uw bedrijfsactiviteiten omschrijft. Iedereen die verstand heeft van marketing kent de "30-seconden-boodschap" of weet dat het belangrijk is om de kern van uw bedrijf in drie regels te kunnen samenvatten. Hiervoor gebruikt u de introductietekst op de homepage. Denk goed na over deze tekst, deze zal u helpen uw potentiële klanten meer duidelijkheid te geven over uw onderneming.

Onder de introductie tekst kunt u een brede afbeelding plaatsen met een foto, of met een slogan zoals op de homepage van Clear Website. Hiermee kunt u uw bezoeker verder informeren of u kan deze gebruiken als een trigger. Tevens zorgt deze afbeelding als onderbreking naar het volgende onderdeel van de homepage.

Twee brede afbeeldingen of tekst slideshow

Twee brede afbeeldingen of tekst slideshow

Op de homepage staan twee brede afbeeldingen, deze kunnen gebruikt worden om de homepage te verdelen, maar kunnen tegelijkertijd ook iets vertellen. Met deze afbeeldingen kunt u grotendeels de sfeer van uw homepage bepalen. Als u hier geen gebruik van wilt maken plaatst u gewoon een smalle afbeelding in de kleur van de achtergrond. ook kunt u gebruik maken van de tekst-slideshow, hiermee kunt u de aandacht van de bezoeker trekken door specifieke onderdelen van uw bedrijf te benoemen.

Drie informatieblokjes

Op de homepage van uw website kunt u uw potentiële klant drie richtingen heen sturen. Dit zijn de meest belangrijke activiteiten of onderwerpen van uw bedrijf. Op de onderstaande afbeelding ziet u rechts het voorbeeld van de homepage en links het formulier in het website-account. U ziet hier hoe eenvoudig het is om dit naar uw wensen aan te passen.

Onder de drie tekstblokken vindt u opnieuw een brede afbeelding, ook hier is het mogelijk om uw bezoeker opnieuw te informeren over meer inhoudelijke informatie van uw onderneming.
Productdisplay

Productdisplay

Als u gekozen heeft voor de website met winkelmandje, krijgt u hieronder uw productdisplay. Dit is een overzicht van de eerste vier producten van uw assortiment. Hiermee geeft u uw potentiële klanten direct weer waar het bij u om draait.

Tot slot heeft de website op bijna iedere pagina een laatste blok met uw contactgegevens, een link naar de sitemap, de algemene voorwaarden en uw contactformulier. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw kanalen van Facebook, Linkedin, Twitter, Youtube en Instagram te koppelen aan uw website, welke op hun beurt ook zorgen voor meer traffic naar uw website.

Naast de Homepage heeft Clear Website diverse standaard pagina's met welke u uw website voor uw bedrijf kan inrichten. Lees hieronder verder over alle mogelijkheden die een website van Clear Website te bieden heeft.